Og det behøver ikke at være naturture det hele. Vi kan også lave ture, hvor vi ser forbrændingsanlæg, sol- og jordvarmeanlæg eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser. 

Har du lyst til arrangere ture i DN-regi, tilbyder vi en Naturguide-uddannelse, hvor du bliver rustet til at holde arrangementer og styrkes i alt det praktiske/udenoms ved et arrangement. Så bliver det ikke så svært at holde et arrangement.

Der er altid mange idéer at få. Bliv inspireret af hvad andre afdelinger gør, se www.dn.dk/ture, men brug også DN’s kampagner såsom Naturens Dag, Affaldsindsamling, Kystvandringen eller Naturtjek til at lave arrangementer ud fra. 

Sådan gør vi

I DN Middelfart arrangerer vi bl.a. Naturens Dag i Middelfart, i samarbejde med Middelfart Kommune og forskellige klubber og foreninger. Fortmålet med dagen er, at få folk til at komme ud i naturen og få nogle gode oplevelser. De deltagende klubber og foreninger viser hvad de kan tilbyde, og samtidig får de mulighed for, at skabe kontakter til andre klubber og foreninger. 

Kontakt

Har du lyst til at lave arrangementer i DN Middelfart, så kontakt Lars Rytter på middelfart@dn.dk eller tlf. 30 27 10 07. 

Vi glæder os til at høre fra dig.